neljapäev, 26. aprill 2018

Mannul uus farm, uus töö

Uus Meremaa reisini on jäänud ca 7 nädalat, kui otsustan kestvusratsutaja koha üles öelda. Järgmised kaks nädalat chillin Karini juures lammaste ja koerte seltsis ning otsin tööd. Kahjuks ei leidnud Karini lähedal midagi ning pidin jälle ca 600 km sõidu ette võtma Jamberoosse. Farmis on ca 30 lehma, pull, üks hobune, sead koos põrsastega, kitsed ja terve trobikond kanu/kukki. Minu töö siin ei erine kuigi palju sellest, mis ma Rõuges tegin. Siin on üks suur külalistemaja, mida renditakse airbnb kaudu välja. Mina pean seda koristama, voodipesusid pesema, inimesi vastu võtma jms. Kanadele süüa panema, jootjaid puhastama, sigu söötma, vett panema, elektrikarjust parandama ja üldiselt loomadel silma peal hoidma. Aeda korrastama, lehti riisuma, muru niitma jne. Ehk kõige tavalisemad talutööd. Elan siin päris üksi ja tööd ei või teha rohkem kui 38 tundi nädalas, sest sealt edasi peab juba ületunnitasu maksma. Kohati on suht igav ning see paneb veelgi enam juba eesootavat Uus Meremaa seiklust igatsema. Ainult mõni nädal veel :D

Loomad all orus. Kitsed ja sead

Kanamamma oma tibudega

Terve suur kari kukkesid. Pidid olema kõik väga kõrge aretustöö tulemus. Reaalsuses aga ootavad oma supipotti

Üks neist kanadest kingib mulle igal hommikul ühe muna. Varsti valmivad neist lemon curd ja kaerahelbeküpsised UM-le kaasavõtmiseks.

Minu lemmik karvapall. Kui saaks, võtaks kaasa. 

Tõukukk

Uus ilmakodanik. Järgmisel päeval ei näinud enam vasikat. Võtsin atv ja sõitsin kõik koplid läbi. Täitsa jama. Helistasin siis bossile, et halba uudist edastada. Ta aga ei jaganud üldse mu meret, ütles, et emad peidavadki beebid ära. Vot, sain ka targemaks.

Põssad armastavad oma mudaloike 😁


Kahepäevased pisikesed notsud.

Sõbrapilt

Mitu põssi mahub ühte söögilähkrisse?  

Kummiku kuivatus

Kergi vist arvas, et ilgelt äge ja mugav oleks teha tolmuimeja, mida saab seljas kanda. Ja keegi teine arvas, et jumala hea idee, ja ostis.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar