neljapäev, 16. november 2017

Kuala Lumpur

Hei!
Oleme jõudnud Malaisiasse ja vallutanud Kuala Lumpuri. Linn on ilus, puhas ja modernne, Liis ütles, et veidi Singapuri moodi. Kui keegi siia kunagi satub, siis linna pargid on lahedad, Chinatown ja astuge läbi ka ööelumekast Zoukist.
Ega siin midagi erilist pole. Kõik on maru viisakad :). Kui hotelli sisse astud (8 euri öö), pakutakse vett ja kommi ning special special on olemas ka uksehoidja. Ja nii igal pool.. Müstika kui palju inimesi on ühes kohas tööl. Kõik teenindajad restoranides ja kohvikutes on ka üliviisakad jaa taksojuhid ka. Ning keegi ei käi iga viie minuti tagant pinda ka. Taksot pead isegi veidi otsima. Täitsa Euroopa tunne tekib. Ka vaatamisväärsused me enam pole. Lahe.
Petronase kaksiktornid on kiftid, aga vaadata tasub neid alt, ülevalt on vaade pigem kehv, sest aknaklaasid mustad ja vaade piiratud. Skywalk oli täitsa mõttetu, seal peaks ikka klaasist põrand olema...
Mulle Kuala Lumpur meeldis, eriti hiinlalinn, mida me ainult ülinatuke öösel nägime (kujutan ette kui lahe kauplemine ja möll seal päeval käib) ja pargid... Väga ilusad pargid. Ja kliima ka inimlik :)
Nüüd siis edasi rahvusparki ja siis saartele - roadtripp Malaysia algab.

P.S Nüüd reisime nädala neljakesi, meiega liitus Balilt Liis, kes edasi läheb Taisse (isegi juba mõlgutan mõtteid) ja siis kodumaale.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar