teisipäev, 2. jaanuar 2018

Aastavahetus

Aastavahetuse veetsime tööd rabades - topeltpalk ju ning tööga on siin pigem keeruline. Hommikul esimese asjana käisime aga Centennial pargis ratsutamas. See on suur park Sydney kesklinnas. Oli päris uhke tunne ja lahe ka.

Tööle saime õnneks laevale Commissioner 2, kus meeskond on lahe ja kuna see on ka eralaev, siis enamasti seltskonnad seal ka kiftid. Aastavahetuse pilet meie laevale maksis midagi 700$ per kärss, selle raha eest sai ka vahuveini, õlut ja veine ning snäkke. Kange alkoholi pidi ise ostma. Ja kuna meie paat osales paraadil, siis oli meil kõige parem vaade ikutulestikule. Ehk ooperimaja kõrval ja vaatega sillale, kust pauke lasti. Ja see oli mega!!! 12min väga lahedat shows, kõige rohkem meeldisid värvid ja waterfall :)
Kes youtube'ist tahab vaadata, siis kordust näeb siit ja meie paat oli üks neist tuledega paatidest, mis kõige lähemal sillale on.
https://youtu.be/YB7d5iB6tKo
Pilte ka meie aastavahetusest:



Koju jõudsime umbes 3-4 paiku ja siis ajasime teiste töölt ja peolt saabujatega (Indrek, Lauri, Delmar) juttu Ning vahetasime muljeid kuni päikesetõusuni. Aastavahetus Sydneys ja see ilutulestik ning kogu möll oli kindlasti siia jäämist väärt. Ja kes aastavahetusel siia satub, siis soovitan paadile minna, hea rahulik vaadata ning öine sadam ja tuledes paadid on lihtsalt võrratud. Kindlasti üks must see asjadest siin :).

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar