laupäev, 20. jaanuar 2018

Grampians national park Victorias

Teisipäeval 16.01 sõitsime Melbsist lääne pool asuvasse Grumpiansi rahvusparki, et seal pisut matkata. Enne seda loomulikult jälle ostlesime varustust - matkapüksid, magamiskotid, telk ja Mannule ka vihmajope.
Rahvusparki jõudes valisime matkarajaks 33km pikkuse Grumpians Peaks trail'i ja otsustasime, et teeme selle 2 päevaga. Loomulikult pidime registreerima ja maksma campsite'i eest. Pärast muidugi selgus, et täiesti tühja maksime, aga õnneks polnud summa suur.
Matkamist alustasime kolmapäeva hommikul päikesetõusuga, sest ilmateade lubas kuuma ilma ning lootsime hommikul jahedaga mingi osa juba ära matkata. Alustasime Halls Gap'ist, edasi läks rada Veenuse vannide (Venus Baths) juurest läbi Grand Canyon'i Pinnacles lookout vaateplatvormile.

Venus Baths

Rada oli raskesti läbitav nagu Austraalias ikka - igalpool käsipuud ja trepiastmed.

Grand canyon Australian style


The Pinnacles lookout ja tee sinna



Mount Rosea ja tee sinna 




Ööbimiskohta, kus pidime telkima (borough huts campsite) jõudsime aga juba pealelõunaks ja kuna viimased 7km olid ainult bushwalki (mis on siis ilma ühegi vaste või huviväärsuseta kõndimine põõsaste vahel, kaugusesse ka ei näe) siis otsustasime, et järgmisel päeval me enam bushwalki ei tee ning leiame lahedama raja. Hääletasime tagasi Halls Gap'i, võtsime auto ja läksime ujuma. 
Kerge päevitamine ka ikka. 

Õhtuks tegime aga lõkkekartuleid. 
Järgmisel päeval oli sihtkohaks MacKenzie falls. 

Ja peale seda sõitsime tagasi Melbsi, et pesta ja kõik Tasmaania seikluseks valmis seada. 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar