laupäev, 20. jaanuar 2018

Melbourne

Melbourne'i (Melbsi) jõudsime vihma ja külmaga. Aga oligi hea üks ostlemise päev teha.
Igasugused lühendid muide on väga austraalialikud ja need hakkavad külge. Macdonalds on siin Maccers jne..

Melbsi jõudes külastasime Karini sugulast Piretit. Saime kuuma duši all käia ja korralikult süüa teha. Pestud/kustud/kammitud, vaatasime st Kilda paremad pubid ja baarid üle.


Järgmine päev jalutasime linnapeal - Victoria Market, tänavamaalingud, hiinalinn. Jõudsime läbi astuda ka ühelt stand-up'ilt. Päikeseloojangut vaatasime Skydeck'ilt, kust on kogu linnale hea vaade.

Pildid:
Skydeck




Parkimistrahv selle eest, et parkisime auto nii, et polnud nina sõidusuuna poole. Pireti maja ees ka veel, mis on pigem kesklinnast kaugel. Tallinna mõttes kristiines näiteks. Ebareaalne, aga 95$. Enam me nii ei pargi. :) 

Pingviinid külastavad ka Melbsi, niiet nägime neid lahedaid tegelasi uuesti St Kilde kai peal.


Siis me käisime vahepeal Grumpians rahvuspargis, sellest teeme eraldi postituse. Ja tagasi tulime mõne päeva pärast, et australian open tasuta festivalil tennist vaadata. Lahe melu. Hiljem juba Tasmaania praamil olles saime teada, et turniire saab ka odavamalt vaadata kui ametlikult, ostes lastepileti :). Järgmine kord teame. 



Tasmaaniast tagasi jõudes vaatasine veel ära ka Brighton beachi. Väikesed värvilised rannamajad/kuurid olid kiftid ja päikseloojang ilus. 



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar