laupäev, 20. oktoober 2018

Bye-bye Whyalla

Ja ongi meie aeg Whyallas lõpule jõudnud. Oleme siin töötanud juba pea 4 kuud!! Uskumatu, kuidas aeg lendab. Meid valdavad kahetised tunded. Ühest küljest on jube kahju lahkuda, kuna oleme leidnud endale väga häid sõpru, seadnud ennast oma majakesse mugavalt sisse, meid hinnatakse töö juures kõrgelt ning tunneme ennast oluliste tiimi ja kogukonna liikmetena. Teisest küljest aga ootavad meid ees ülipõnevad seiklused meie jaoks veel avastamata maades ning koduseidki tahaks juba hirmsasti näha.

Bye bye Whyalla, oled üks vahva seiklus olnud.

Leidsime endale ka asendajad, kes pm meie elu Texases üle võtavad. Puht juhuslikult kohtusime poe parklas kahe eesti kutiga, kes olid nädal tagasi alles Brisis maandunud. Nii "rohelised" ja kodutud. Pakkusime neile enda juures öömaja. Samas otsisid nad ka tööd ning soovitasime neil Whyallast küsida. Nüüd siis on seis selline, et nad asuvad meie asemel despatch'i tööle ning hakkavad meie väikest majakest rentima. Isegi kõik meie asjad ostsid nad ära. Palju edu poistele ja loodame, et hoiavad ikka Eesti lippu kõrgel!



Mis edasi saab?
Puhkame natukene üksteisest. Karin veedab järgmised 2 nädalat veel Uus Meremaad, mina aga Tai saari avastades. Seejärel kohtume jälle Brisbane'is, et öelda veel viimane "head aega" Austraaliale ning 5.novembril ootab meid ees juba Taiwan. Taiwanis on plaan osa võtta ka Eesti surfi meistrikatest 😜 Seejärel Vietnam ning juba jõuluks on jälle kodumaa pind jalge all. Seega blogipostitusi hakkab nagu seeni pärast vihma tulema ja lahedaid seiklusi ka :).

Karin astub kohe UM lennuki peale. Peame veel ka oma armsale Poisile uued omanikud leidma.





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar