esmaspäev, 25. juuni 2018

Jälle Sydneys

Jaanipidu Sydney

Perisherilt sõitsime otse Sydneysse. Mäelt tulime ära veidi peale kella kolme, tahtsime sõita rongiga Bullocks flat'i parklasse, et ehk on ilus sõit. Kuid rongi aknad olid nii ära kraabitud ja tuhmid, et midagi ei näinud. Rongisõit seal küll elamus pole. Veidi peale kella nelja saime oma autosse ja sydney poole sõitma. Teeääres küll kängse nägime, kuid õnneks olid meil kokkulepped tehtud ja igaüks püsis omas elemendis. Sydneysse jõudsime veidi peale kella kümmet õhtul, kiire pesu, puhtad riided selga ja eesti majja jaanipeole. Pidu küll kahjuks lõppes 23:00, sest seal lihtsalt  ei lubata kauem lärmi teha. Meie jõudsime 23:03 :). Muusika oli juba kinni keeratud ja tuled põlesid, kuid inimesi veel välja ei aetud ja nii saime ilusasti kõigile tuttavatele head jaani soovida.
Ööseks võttis Lauri meid jälle enda juurde. Pidime jääma üheks ööks, aga läks nagu Sydneys ikka ning jäime üsna mitmeks. Terve pühapäeva puhkasime ja panime Mannuga koos puslet.


Õhtuks saime pildi kokku :)

Abiks ja seltsiks oli kiisu Pivi

Esmaspäeva olime veidi tegusamad ja tegime oma Feedloti töö jaoks vajalikud analüüsid ära - Q palaviku veretest ja allergiatest. Nüüd on tarvis nädal aega oodata, et tulemused tuleksid. Kui veretest on positiivne saame nädala pärast juba tööle asuda, kui aga negatiivne siis tuleb teha veel ka vaktsiin ja oodata veel nädala. Lisaks on tarvis teha veel terviseuuringud koos alkoholi ja narkotestiga.

Vereanalüüsi võtmas (p.s. video on ka YouTube's https://youtu.be/4NDGa-cau-E )


Pakime jälle asju

Ja Mann tegi firmarooga - kaerahelbeküpsiseid


Aega me aga niisama raisata ei taha ja seetõttu ostsime lennupiletid homseks Broome'i, mis asub lääne Austraalias ja nädal aega jääb meil nüüd selle nurga avastamiseks. Uus seiklus jälle ootab - suvised kleidid ja rannariided on kotti pakitud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar