laupäev, 23. juuni 2018

Tagasi Austraalias

Tagasi Austraalias

Esmaspäeva 11.juuni varahommikul läks meil lend Christchurchist Brisbane'i. Lennujaamast saime välja sooja austraalia õhku nautima umbes kella 10 paiku. Väga lahe dejavu tunne oli jälle brissis (brisbane'is) olla. Lendasime just peale indoneesiat ja malaisiat just Brisbane'i. Kuna kiiruga olin enne NZ lendamist auto ja ka selle võtmed Brisbane'is elava Taavi kätte jätnud oli meil kella kolme-neljani tarvis aega parajaks teha (siis lõppeb Taavil tööpäev). Veidi aega istusime lennujaamas, laadisime telefone ja istusime netis. Siis otsustasime, et lähme parem vaatame kaubanduskeskuses ringi ja oh õnne, tuli välja, et lennujaamast läheb sinna ka tasuta buss - mis nii viga. Lisaks läks ka NZ tripp veidi vähem maksma kui arvasime, et miks mitte siis veidi ostelda. Mõeldud tehtud ja sõit outletide keskusesse läks lahti.

Meie teel kaubanduskeskusesse 11.06.2018

Ja meie 25.11.2017 täpselt samas kohas Jarkkot lennukile saatmas


Ja vana halb, asjad poodides olid väga ilusad ja tundusid kuidagi soodsad, niiet kulutasime päris palju raha ja ostsime üsna mitu lihtsalt ilusat asja.

Õhtul jõime Taaviga tema korteris teed, muljetasime, naersime ja pakkisime uuesti oma kalli poisi (auto nimi, kes ei mäleta) ja asusime Gold Coasti poole teele.


Leidsime omale tavapärase kämpsaidi ja veetsime öö oma armsas Holden commodore'is. Kuidagi oli aga meie õhkmadratsisse vahepeal üks auk tekkinud, niiet küljealune oli üsna kõva. Õnneks olime ostlemise ja reisimisega nii ära väsinud, et meid ei häirinud miski.
Hommikul tegime tasuta kuuma dussi all ühe mõnusa pesu, pargis veel mõnusama hommikusöögi ning ees ootaski päev Gold Coastil. Ah, et miks sinna? Hea küsimus. Esimene kord, kui seal novembri lõpus käisime oli meil rahadega pigem kitsas ja me ei raatsinud siis sealt ühest väga ilusast ehtepoest austraalia opaaliga ehteid osta. Kuid nüüd oli tähtede seis parem ja kuna tee oli ka lühike (kōigest paar tundi) siis jälle ostlema minek! Enne veel põikasime läbi ühest suurest matkapoest, sest ka uusi matkamise seljakotte on hädasti tarvis (minu oma on liiga väike ja Mannu oma juba vanaks jäänud). Matkapoest saime õnneks ilma suurte kuludeta välja, kuid ehtepoest ostsime mõlemad omale väga ilusad ehted, saime lisaks veel 100$ parkimistrahvi ja üle poole päeva oligi veedetud. Edasi oli vaja madratsi parandamisega tegeleda ning juba oligi õhtu ja uneaeg käes.Öösel selgus, et madratsis on veel üks väike auk :).
Uus päev tõi uued seiklused. Aeg oli alustada töö otsimisega. Kuna see võtab veidi aega ning muid plaane meil hetkel polnud, siis otsustasime broneerida omale Byron Bays kolmepäevase surfilaagri, et siis saame nii surfata, tööd otsida ning ei raiska lihtsalt väärtuslikku aega. Laager algas juba järgmisel päeval seega väga ideaalne. Võrreldes NZga tundus Austraalias olevat väga soe ja päikseline. Otsustasime, et lähme veel Gold Coastil randa jalutama.





Ja miks küll seda ma enam ei mäleta, kuid õhtul läksime jälle kaubanduskeskusesse ja ostsime mõned asjad. Õudne, kus oleme nüüd mitu päeva juba ostelnud.
Edasi surfilaagrisse!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar