laupäev, 23. juuni 2018

Surfilaager Byron Bays

Surfilaager Byron Bays

Tegelt tahtsime surfilaagrisse juba jaanuaris minna, kuid olime siis Melbsi juures ja seal polnud need nii head. Seega oli meil topelt hea meel, et saame selle asja nüüd nimekirjast maha tõmmata. Surfilaagrisse läksime Soul Surfingu juurde, sest neil oli Tripadvisoris kõige parem hinnang. Pakett maksis 300$AUD nägu ning sisaldas kolme ööd majutust, kolme surfitundi (4h kord, millest umbes 1.5h olime vees) ja igal päeval veel ka tasuta jalgratta, surfilaua või bodyboardi (lühike surfilaud, mille peal ollakse kõhuli ja püsti ei tullagi) laenutust. 
Hostel asus kohe Byron Bay südames, seal sai tasuta parkida ning kuna polnud surfihooaeg (austraalia talv), siis saime Mannuga ka lausa kahekesi nelja inimese tuba nautida. Just seda puhkust oli meil vaja, et NZ puhkusest välja puhata :). Lisaks sai veel 5$AUD eest hommikuses jooga tunnis osaleda. Reedel käisime ka kõik Byron Bay pubid, baarid ja ööklubid läbi. Ja viimasel päeval nautisime head aasia kööki, elavat muusikat ja head veini. 
Kokkuvõtteks oli ülimõnus lühipuhkus, mille käigus saime selgeks surfamise, nägime vaalu, saime mõnusat mereõhku ja head ilma nautida. Ja mis pole vähemtähtis leidsime ka töö, niiet pühapäeva 17.juuni hommikul vara asusime jälle teele.

Surfiproffid :)
Kui keegi õpetab, läheb ruttu, kolmandal päeval püüdsime juba laineid enne kui need murduvad.




Harjutused rannal


Hommikune jooga


Laenutasime kahel päeval ka jalgrattad ja kruiisisime niisama ringi



Öömelu

Hea toit ja vein elava muusika saatel

Igast pubist/baarist saad mingi nõmeda templi, mis pärast pestes maha ei tule. Õnneks soolavesi aitab :)

Käisime ka tuletorni juures vaalu vaatamas. pildilt pole küll näha, kuid 2 vaala ujusid päris lähedalt ning lahked kohalikud laenasid ka pinoklit, et vaalu veel paremini näha. Lisaks nägime veel kilpkonni ja delfiini. :)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar