kolmapäev, 8. november 2017

Hipielu

Kes ei tea, mis see on siis kohe räägin. Täna ärkasime, siis magasime veel veidi, siis panime asjas kokku, sõime ja asusime sadama poole teele. Tervelt 1km minna. Sadamas selgus loomulikult, et see laev mida meil vaja on läheb kusagilt mujalt, mis asub niiii kaugel, et sinna ikka kõndida ei saa ja kindlasti on vaja miski 150 000 ruupia eest sinna sõita (umbes 10 euri). Mingi tüüp pakkus, et orgunnib meile kõik 2 miljoni eest ära.. Naersime natuke, saatsime nad kõik pikalt ja kõndisime minema.
Loomulikult tekkis kohe palju taxisid :). Lõpuks saime kaubale 20 ruupiat nägu, mis on siis veidi üle ühe euro. Jõudsime õigesse sadamasse ning oh üllatust loomulikult ei teadnud keegi, mis kell laev läheb. Aga nägime, et midagi on sadama poole teel ja ootasime selle laeva ära. See liikus edasi õiges suunas ja nii jõudsimegi õhtuks Nusa Penidalt Padangpaisse ning maksime 2milj. asemel kokku 70k nägu ehk 210 000 ruupiat. Huumor.
Edasi läks samamoodi - sõime lõunat ja hakkasime küüti Kutasse otsima, sest Komodo draakoneid vaatama on mõistlik lennukiga sõita (1,5h 35h seikluste asemel), hind tuleb ka suht sama kokku.
Esimene pakkumine oli 300k, kõndisime veidi edasi, ja siis oli silt et 75k on shuttle per person. Meil oli aga hasart sees ning mõtlesime, et püüame 50k nägu saada. Esimesed reaktsioonid kohalikelt olid loomulikult, et IMPOSSIBLE. Aga lõpuks maksime ikka 60k nägu, oleks ilmselt ikka 50k ka saanud, aga palav oli õues :).
Pärast autos naersime, et tegelikult on see 15k väärt täpselt 1 euro :).
Ja mitte midagi muud me täna ei teinudki.. Homme lendame draakoneid 🐲 vaatama... See saab ülilahe olema.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar