kolmapäev, 22. november 2017

Kuala Tahan ja Cameron highlands

Ärkasime Kuala Tahanis varakult, sest kell 7 pidi esimene lootsik üle jõe rahvusparki minema.
Esimene ülesanne oli aga hommikusöök. Leidsime kohalikud tänavaputkad jaa valisime välimuse järgi. Toit oli väga hea ja kõigile meeldis. Mann sai top 2 riisi kookosega. Kohviga oli ainult väga kitsas, aga kes siis värskes looduses kohvi ikka vajab.
Edasi siis rahvusparki. Sõit üle jõe maksis  1RM, rahvuspargi pilet ka 1RM, kanopy walk 5RM ja pildistamise õigus ka 5RM. Selline elu. Raha makstud, selgus, et meie kanopy walk avatakse alles 9:30 ja aega oli tunnike või veidi isegi rohkem. Valisime siis veidi pikema ringi ja nautisime vihmametsa. Mõned kaanid korjasime ka teepeal üles :).
Kanopy walk oli kift, aga kui oled eestis seikluspargis käinud, siis võrrelda ei anna. Aga vara minemise eeliseks on vähe inimesi ning see privaatsus oli väga mõnus.
Tahtsime ka rapid boat ride'i proovida, kuid ei saanud paadimeestega kaubale. Kuna kliima on siin soe, siis loomulikult tahtsime pesta. Asusime jälle hotellipidajaga arutelu pidama ning saime ka kaubale. Pestud, panime Prootonile hääled sisse ja asusime teele. Õnnetuseks oli 50m pärast esimene järsem mägi, kust Prooton meid üles ei viinud. Nimelt oli seal värske kruus, mis ei kandnud väga. Üks kohalik mees tuli aga appi ja Prooton sai üles aidatud.
Edasi sõitsime Cameron Highlandsi, mis on siis ala Malaisias, kus kasvatatakse teepõõsaid. See oli tõesti ilus ja väga roheline.
Sealt edasi, aga sõitsime Penangi, kus veetsime öö, et hommikul kiirpaadiga Langawile sõita.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar